Werkplekken

Lokaal 7 is een open lichte ruimte (± 80 m²) bedoelt voor de bewonersorganisatie van de Bloemenbuurt, de verschillende werkgroepen binnen de bewonersorganisatie en voor ondernemende wijkbewoners.

De ruimte is een vergader-, werkplek en workshopgelegenheid. Er zijn 20 stoelen aanwezig, twee vergadertafels (twee keer acht personen), waar ook gewoon aan gewerkt kan worden en vier flexplekken. We bieden overdag aan maximaal vier gebruikers ruimte. De basisvoorzieningen zijn gebruik van het internet via Wifi, printer (bescheiden gebruik, geen grote hoeveelheden en geen kleurenprintjes) en is inclusief koffie en thee (behalve bij grote groepen). Er is een koelkast voor meegenomen etenswaren.

Je kunt gebruik maken van de flip-over. Als je een vaste gebruiker bent, kun je een vak in de open kast gebruiken voor je spullen. Dit wel op eigen risico. We hanteren clean desk policy en we verwachten dat iedereen de zaal achterlaat zoals hij/zij die heeft aangetroffen. De flexplekken zijn geen stilteplekken, er kan worden getelefoneerd, de radio kan in overleg aan en er moet gepraat kunnen worden. Maar vergaderen terwijl anderen aan het werk zijn is geen optie.

Lokaal 7 wordt eens per maand schoongemaakt (vloer, ramen en keuken). We gaan er vanuit dat gebruikers hun eigen kopje ed. afwassen en de tafels schoon achterlaten. De planning verloopt via Saskia de Swart (beheerder), de facturering via het Wijkberaad. We willen zo min mogelijk regels en hopen op een onderlinge positieve samenwerking.

Advertenties